ספארי מיתולוגי
תאריך: 05/12/2008
סה"כ כניסות: 22722
עכשיו משחקים: 0
-
על המשחק
ספארי מיתולוגי
נשכרתם למצוא ולצלם ארבע מפלצות אגדתיות: המפלצת של לוך-נס, הפיניקס, הייטי וקינג קונג. אספו זהב בדרך כדי לרכוש עדשות משוכללות יותר למצלמה. -
הוראות המשחק
איך משחקים?
חיצים לתנועה וקפיצה, רווח לצילום.
משחק נחמד..!!
מה עושים פו בכלל אוקיי משחק דפוק לאללה תגלו לי טוב מי צריך ת'עזרה שלכם אני אנסה בעצמי איזה מעבנים אתם יואו להת' מעצבני שכמותכם נו גלו לי כבר
משחק יפה מאוד חבל שנתקע
יא מגעיל אתה צריך לקפוץ ולהשיג מטבעות כדי לשדרג תמצלמה ואז שיש לך תמונה של ממצלמה אתה לוחץ רווח ואז נגיד אתה עם המפלצת מלוך נס אתה מנסה לצלם אותה בעזרת רווח! נ.ב. אמרת טוב מי צריך תעזרה שלכם ואחר"כ אמרת אמרת שנגלה לך!
כאן ציפי ליבני ועם אתם רוצים הוכחה אז בבקשה אני יגלה לכם משהו אתם יודעים שאני בת 57 כן כן זה נכון אבל תפסיקו לקלל
משחק חראא משעמם רצח ומי שלא יסכים איתי יקבל סטירה לפנים
המשחק הזה חרא ...מה זה אני לא מבינה איך אני אקפיוף אם יש שם דגים עפייםםם .......
בנים סתמו כבר אתם לא סותמים את הפה אני בת אז מותר לי ודרך הגב הבנות השנה במסה קיץ הבנות ניצחו ננה בננה אני הצבתי לבנים טוב קרציות ביי
אם רציתם לדעת התגובות האלו אמורות להוסיף את מה שאתם חושבים על המשחק בשביל זה שמתי את זה ואם זה ימשיך אני אמחוק את כל התגובות ושלא יהיה אפשר להוסיף יודעים למה ?כי אני אחות של מנהל האתר אז תיזהרו!!!
את יודעת מה פשות תגידי . שה יפסיקו לקלל מה את אוס מי זה עינין נ.ב המנעל הוא בן. .
באונה במישחק אזה אולה מצלמה בה אלף שקלזה. שוד.
היי אני האזור. 1. צריך להשיג כמה שיותר מדבאות. 2. לימצו מצלמה ולקחת. 3.צריך להשיג [3] תמונות של המיפלצת. 4. כחה זה בחול שלב. נ.ב אני רוצה בבקשה. שה תיחתבו לי תגובה. כל התודות אלינור ממן.
פאאאאק המשחק הבן זונה הזה לא נטען ליייי אגב מי שרוצה אותי בפייסבוק קוראים לי tamar orbach תראו יש לי שיער שחור ואני רזה תציעו לי חברות!
יובל בהרי
10:אז למה אני עדיין רואה תגובות גסות עם קללות? 6:מה לאלף עזאזאלים ציפי ליבני תעשה באתר של משחקי מחשב????