הבריחה מהמלון חלק 3
תאריך: 17/07/2009
סה"כ כניסות: 11188
עכשיו משחקים: 0
-
על המשחק
הבריחה מהמלון חלק 3
נמלטתם מהחדר, מצאתם דרך לצאת מהמסדרון. עכשיו אתם במקום מרכזי יותר - האם תצליחו כבר לברוח מהמלון השומם הזה בחזרה אל אור השמש? -
הוראות המשחק
איך משחקים?
שליטת עכבר.
זה לא יפה והמשחק דווקא יפה
מישהו יכול להגיד לי את הפיתרון?
בשולחן יש פתק ובמשרד ליד הכסאות (מתחת לשעונים) יש עוד פתק. על הפתקים מצוינים מספרים מ1 עד 8. זהו קוד בן 8 ספרות. בשולחנות הביליארד יש מספרים ולפי המיקום שלהם אלה הם מספרי הקוד. בשולחן אחד 6 מתוך ה -8 ובשני עוד שניים. עכשיו צריך לגשת מתחת לשעונים להזיז את הכסא ולסדר את המספרים לפי הקוד.ולקחת כרטיס.
אחרי הקוד עם השעונים תקבלו כרטיס. לא זוכר בדיוק את כל השלבים, אבל העיקרון, לכל דלת יש כרטיס שפותח אותה. נכנסים לחדר עם סולם לוקחים אותו וניגשים למזרקה. לוקחים מטבע מלמטה, ועם הסולם כרטיס מלמעלה. עם הכרטיס נכנסים לעוד חדר. יש שם שירותים, בחדר האחרון הסגור, פותחים אותו עם המטבע לוקחים כרטיס מהאסלה.
ורושמים את הקוד. אחר כך ניגשים לחדר עם המחשב. צריך לרשום את שם המשתמש שעל הכרטיסים ואת המספר שעל האסלה 887. אם תטעו הם יגידו לכם את סדר הספרות, זה לא כל הספרות אלא רק חלק. אחר כך הולכים לעוד דלת ושוב צריך קוד שזה אותו שם משתמש ובשני צריך לכתוב מגבת. towel. ונדמה לי שזהו לא זוכר הכל, אבל העיקרון ברור
ל15 איש ויותר מי שיתעלם מההודעה הזאת , יהיה לו רע בחיים זה באמת לא כמו הודעה רגילה , גלעד שליט אמור לחזור אבל בלי העצומה הזאת הוא לא יחזור . אז תשלחו את ההודעה הזאת ל-15 ילדים\ילדות ותקוו שגלעד שליט יחזור . מי שלא מעביר את ההודעה הזאת יראה בקרוב משהו ממשפחתו מת(אין להחזיר לשולח!!!!)
עליתי על זה חחחח גאונה שכמותי הקוד הוא 8,2,12,6,1,7,2,8